FitFORM

Komme i gang

Slik kommer du i gang

For å komme i gang med 4-ukersdietten FitFORM må du registreres som kunde.  Vi ringer deg for å fullføre bestillingen når du har fylt ut kontaktskjema.  Da betaler du kr 1998,- for startpakken. Deretter betaler du kr 912,- per måned i to påfølgende måneder som trekkes fra kort èn gang hver mnd til du sier opp (minimum 3 måneder).

Dietten går over to faser

Fase èn går over 4 uker. Fase to går over de neste tre månedene og kalles «vedlikeholdsfase». Begge fasene er like viktige. Når du bestiller mottar du en tremånederspakke med produkter du trenger i fase èn og et stykke ut i fase to. Etter tre måneder mottar du ny tremånederspakke, så fremt du ikke avslutter. Vi anbefaler bruk av næringsproduktene gjennom hele fase èn og to av dietten for å oppnå optimal effekt.

OPPSTART

Så fort du har fått bestilt det du trenger får du tilgang til (på nett)  kostholdsplan og oppskriftshefte fra oss – helt gratis. I tillegg får du gratis veiledning for hvordan du kommer i gang! Du er også hjertelig velkommen til vår lukkede gruppe på Facebook! Her finner du masse tips, råd og videoer fra både oss og andre som gjennomfører FitFORM-dietten.

PRODUKTENE
OPTIMAL SETT – STARTPAKKE

DETOX DRIKK + AMINOSYREKAPSLER + HERBALSLIM TE

DETTE ER STARTPAKKEN SOM DE ALLER FLESTE STARTER MED – DEN INNEHOLDER ALT DU BEHØVER FOR DE 3 FØRSTE MÅNEDEN FOR KR. 1.998,- OG DERETTER 912,-/MND. FOR DE TO NESTE MÅNEDENE, TOTALT 3 MÅNEDER.

Optimal Sett – kun næringsdrikkene

DETTE ER PAKKEN FOR DE SOM BARE VIL HA EKSTRA ENERGI, OG ER UTEN VEKTNEDGANGSPLANEN. DEN INNEHOLDER ALT DU BEHØVER FOR DE 3 FØRSTE MÅNEDENE FOR KR. 1.150,- OG DERETTER 912,- PR. MND. FOR DE TO NESTE MÅNEDENE, TOTALT 3 MÅNEDER.

PRODUKTENE
OPTIMAL SETT – STARTPAKKE

DETOX DRIKK + AMINOSYREKAPSLER + HERBALSLIM TE

DETTE ER STARTPAKKEN SOM DE ALLER FLESTE STARTER MED – DEN INNEHOLDER ALT DU BEHØVER FOR DE 3 FØRSTE MÅNEDEN FOR KR. 1.945,- OG DERETTER 885,-/MND. FOR DE TO NESTE MÅNEDENE, TOTALT 3 MÅNEDER.
Optimal Sett – kun næringsdrikkene
DETTE ER PAKKEN FOR DE SOM BARE VIL HA EKSTRA ENERGI, OG ER UTEN VEKTNEDGANGSPLANEN. DEN INNEHOLDER ALT DU BEHØVER FOR DE 3 FØRSTE MÅNEDENE FOR KR. 1.115,- OG DERETTER 885,- PR. MND. FOR DE TO NESTE MÅNEDENE, TOTALT 3 MÅNEDER.

La oss jobbe sammen

I løpet av 4 uker lærer du deg verktøy som fungerer. Dette er også grunnen til at kuren er på 4 uker. Det tar tid for kropp og hjerne å venne seg til en ny livsstil! For det er det dette er; en livsstilsforandring. Mange opplever at vektnedgang og forbedringen fortsetter også etter kuren.

FØLG OSS PÅ: